Ledenkorting op webshopartikelen

Samenwerking boottotaal.nl

Bij het Botenwacht draait het om zekerheid en service. Niet alleen als u pech krijgt met de boot, maar tevens als u online producten wil bestellen voor uw boot. Ook dan mag u een snelle verzending, optimale garantie en service van ons verwachten. Maar ook een zo volledig mogelijk aanbod van watersportartikelen en bootaccessoires voor gunstige prijzen.

Om die reden is Botenwacht een samenwerking aangegaan met boottotaal.nl. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met uw boot en hebben ruim 25.000 watersportartikelen die snel geleverd kunnen worden. In de webshop van Boottotaal vindt u o.a. zwemvesten, rubberboten, antifouling, zeilkleding, buitenboordmotoren, brandstoftanks, scheepstoiletten, maar ook onderhoudsproducten, waterkaarten etc.

Ga hier direct naar de webshop van boottotaal.nl

Voordeel voor Botenwacht leden

Regelmatig ontvangt u van ons actiecodes met speciale aanbiedingen die alleen geldig zijn voor Botenwachtleden. Check daarom regelmatig onze website en Facebook pagina. Ook kan u zich inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u geen enkele aanbieding hoeft te missen. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief