Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Dieseltank Cleaning

Botenwacht is vorig jaar begonnen met een nieuwe methode die het bijna in alle gevallen mogelijk maakt om de dieseltank en de nog aanwezige diesel te reinigen.

Botenwacht dieseltankreiniging op locatieNaar schatting 70% van de dieseltanks in de pleziervaart zijn op enigerlei wijze verontreinigd. Water, bacteriegroei, vergomming en roest zijn veel voorkomende problemen die vaak tot snel dichtgeslibde filters, uitval of nog erger; motorschade leiden. Veel schippers weten dat ze met een verontreinigde dieseltank rondvaren maar weten niet goed wat eraan te doen. De tank zit immers vaak onmogelijk weggebouwd op een plek waar men er niet goed bij kan.

Niet verwonderlijk dat Botenwacht Nederland sinds de introductie van de nieuwe reinigingsmethode overspoeld is met aanvragen en opdrachten om de tank op locatie te reinigen zonder hak en breekwerk. Het is dan ook om die reden dat Botenwacht een tweede reinigingsmachine heeft laten bouwen en een extra kracht heeft opgeleid om aan de grote vraag te kunnen voldoen.