Steunpunten

Altijd een monteur bij u in de buurt...

Botenwacht Nederland werkt met vele steunpunten die verantwoordelijk zijn voor de pechhulp voor boten in de verschillende rayons. Met deze steunpunten zijn waterdichte contracten gemaakt waardoor u gegarandeerd, 7 dagen in de week, direct wordt geholpen.

Dus ook in de weekenden en tijdens het hoogseizoen wanneer anderen ofwel gesloten zijn of het te druk hebben om direct uit te rukken om u op lokatie te helpen. Bovendien bent u (mits uw vaartuig in deugdelijke staat van onderhoud verkeert) gevrijwaard van voorrijdkosten en betaalt u tot 5 afzonderlijke pechhulpverleningen niets voor het eerste uur pechhulp (onderdelen uitgezonderd). Steunpunten liggen maximaal 40 km uit elkaar. Er is dus altijd snel een monteur bij u aan boord.

Klik hier en word vandaag nog lid!

Pure kwaliteit

De steunpunten zijn te goeder naam en faam bekendstaande bootreparatiebedrijven. Zij leveren u, als lid van Botenwacht, technische assistentie met als doel uw vaartuig weer varende te krijgen, indien u onverwacht bent gestrand met pech.

Steunpunten gezocht

Wegens enorme groei van haar leden kan Botenwacht Nederland in sommige delen van Nederland extra steunpunten gebruiken. Bent u zelfstandige en all-round en wilt u via Botenwacht Nederland extra opdrachten genereren en met nieuwe potentiële klanten in contact komen? Momenteel kunnen wij versterking gebruiken voor de omgeving rondom het Haringvliet, Arnhem en Gouda. U blijft 100% eigen baas. Wij hanteren geen franchise formule.

Lijkt het u interessant voor uw bedrijf om via Botenwacht Nederland nieuwe opdrachten te krijgen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@botenwacht.nl

Landelijke dekking Botenwachters:


steunpunten_publiek weergeven op een grotere kaart