Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0486-460120

Verberg menu  
Pechhulp voor watersporters
Wordt lid van de Botenwacht
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Boot Pechhulp op de Loosdrechtse plassen

Heeft u pech met uw vaartuig op de Loosdrechtse plassen? Botenwacht Nederland helpt u snel met technische hulp.

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op de Loosdrechtse plassen op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiele pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech op de Loosdrechtse plassen. 7 dagen in de week, ook landelijk door heel Nederland.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, inclusief de zeehavens, Zeeuwse Delta en het Amstelmeer. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten. Pechhulp bestaat uit reparatie aan onvoorziene plotselinge technische storingen aan voortstuwing en/of stuurinrichting van uw vaartuig welke van dusdanige aard zijn dat u niet meer verder kunt varen. Onderhoudswerkzaamheden vallen niet onder pechhulp.

Met Botenwacht Pechhulp blijft u varen op de Loosdrechtse plassen. 

Wist u dat het ,  via de "reguliere weg",  tijdens het vaarseizoen niet ongebruikelijk is dat u tot wel drie weken moet wachten op technische assistentie bij pech op het water?

Met een abonnement op Botenwacht bent u verzekerd van een landelijke mobiele botenservice indien u wordt getroffen door pech met de boot. Reparatie op locatie en in veel gevallen gratis want als u uw schip netjes heeft onderhouden maar u krijgt toch pech op het water dan vergoedt Botenwacht per afzonderlijk pechgeval ook nog eens de voorrijdkosten van de monteurs en het eerste uur arbeidsloon ! Deze kosten zitten in dat geval bij uw jaarcontributie van € 85,- inbegrepen. U betaalt slechts de onderdelen. Zo profiteert u niet alleen van de zekerheid van snelle technische hulp bij bootpech maar ook nog eens van de financiële voordelen die een lidmaatschap van Botenwacht Nederland u bieden.

Botenwacht beschikt over een landelijk netwerk van steunpunten, ook bij de Loosdrechtse plassen,  die het hele vaarseizoen van `s morgens 08.00 uur tot `s avonds 21.00 uur voor u klaar staan ! Pechhulp 7 dagen in de week en binnen 24 uur  !

Meer info: 0486-460120
Pech melden: 0800-9992233