Motorpech boot in Vinkeveen

Heeft u motorpech met uw vaartuig in of rondom Vinkeveen? Botenwacht Nederland helpt u snel met technische hulp.

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders in Vinkeveen op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiele pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech in Vinkeveen. 7 dagen in de week, ook landelijk door heel Nederland.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van Friesland tot Zeeland en Limburg, van Appingedam tot Eijsden en  Loosdrecht. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten. Pechhulp bestaat uit reparatie aan onvoorziene plotselinge technische storingen aan voortstuwing en/of stuurinrichting van uw vaartuig welke van dusdanige aard zijn dat u niet meer verder kunt varen. Onderhoudswerkzaamheden vallen niet onder pechhulp.

Met Botenwacht Pechhulp blijft u varen in Vinkeveen. 

Wist u dat het  via de "reguliere weg",  tijdens het vaarseizoen niet ongebruikelijk is dat u tot wel drie weken moet wachten op technische assistentie bij pech op het water?

Met een abonnement op Botenwacht bent u verzekerd van een landelijke mobiele botenservice indien u wordt getroffen door pech met de boot. Reparatie op locatie en in veel gevallen gratis want als u uw schip netjes heeft onderhouden maar u krijgt toch pech op het water dan vergoedt Botenwacht per afzonderlijk pechgeval ook nog eens de voorrijdkosten van de monteurs en het eerste uur arbeidsloon ! Deze kosten zitten in dat geval bij uw jaarcontributie van € 89,- inbegrepen. U betaalt slechts de onderdelen. Zo profiteert u niet alleen van de zekerheid van snelle technische hulp bij bootpech maar ook nog eens van de financiële voordelen die een lidmaatschap van Botenwacht Nederland u bieden.

Botenwacht beschikt over een landelijk netwerk van steunpunten, ook in Vinkeveen,  die het hele vaarseizoen van `s morgens 08.00 uur tot `s avonds 21.00 uur voor u klaar staan! Pechhulp 7 dagen in de week en binnen 24 uur!

Meer info: 088-0117111
Pech melden: 088-0117171