Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
088-0117111

Verberg menu  
Pechhulp voor watersporters
Wordt lid van de Botenwacht
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Hiswa Rai trekt weer minder bezoekers

13 maart 2017

Ook ondanks een nieuwe opzet is Hiswa in de Rai er niet in geslaagd om de neerwaartse tendens van de afgelopen jaren te doorbreken. Waar de ooit zo populaire watersportbeurs in het verleden nog makkelijk meer dan 60.000 bezoekers trok, bezochten afgelopen editie nog zo'n 35.000 bezoekers de watersportbeurs in Amsterdam. Dat zijn weer 5.000 bezoekers minder dan in 2016.

Positief is wel dat het publiek zeer serieus was en dat leidde uiteindelijk toch tot tevredenheid bij de ruim 250 exposanten. Een enquete wees uit dat 13 % van de bezoekers daadwerkelijk voornemens is om een aanschaf van meer dan € 10.000 te doen. Een eerste rondje langs belangrijke exposanten laat zien dat er ook daadwerkelijk meer boten zijn verkocht dan vorig jaar. Daarnaast werd de beurs door meer jeugd bezocht. Een belangrijk gegeven want door vergrijzing dreigt de watersport een grote groep te verliezen. Een nieuwe generatie staat gelukkig op.

De HISWA Amsterdam Boat Show is een groot jaarlijks terugkerend watersportevenement in Nederland, met honderden boten (tot ca. 10 meter) en een compleet aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter. De beursvloer is overzichtelijk ingedeeld in zeven verschillende watersportwerelden, zodat de bezoeker na een bezoek aan de HISWA klaar is voor de start van het nieuwe watersportseizoen. Volgend jaar vindt de HISWA Amsterdam Boat Show plaats van woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam.