Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0486-460120

Verberg menu  
Pechhulp voor watersporters
Wordt lid van de Botenwacht
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Geef water en bacterien in uw tank geen kans.

Veel booteigenaren zullen de komende tijd geconfronteerd worden met de nadelige gevolgen van een langere periode van stalling van de boot. Gedurende de stallingsperiode vindt er vaak condensvorming in de tank plaats. Hierdoor komt er water bij de brandstof. Zeker in combinatie met de huidige biodiesel, de perfecte voedingsbodem voor de aangroei van de zo vervloekte bacteriesludge in de brandstoftank. Geef daarom vocht in uw tanks geen kans ! Speciaal om de problemen van bacteriegroei tegen te gaan, ontwikkelde Bardahl een aantal additieven voor bij uw diesel.

Bardahl diesel anti bacterie
Bardahl Diesel Anti Bacterie is een van de weinige echte, door Europa gecertificeerde, acticides die bacterievorming tegen gaat. Er zijn vele middeltjes op de markt maar de echte acticides geven het gewenste resultaat.

Voor een preventieve werking is 0.2L DAB op 1.000 liter diesel is al voldoende om uw brandstof te beschermen tegen bacteriegroei.
DAB wordt geleverd in een flacon van 500 ml. 

U bestelt Bardahl Diesel Anti Bacterie makkelijk en snel in onze webshop en is uit voorraad leverbaar.
Klik hier om te bestellen.
 Bardahl Water Remover
voegt u ook na de winterstallIng toe aan uw brandstof. Deze brandstoftoevoeging neemt het water uit de brandstof, kapselt het in en zorgt dat het zonder problemen verbrandt in de verbandingskamer van de motor. 

1 flacon heeft een inhoud van 300 ml en is voldoende voor 60 liter brandstof.

Bardahl Water remover bestelt u makkelijk en snel in onze webshop en is uit voorraad leverbaar. 
Klik hier om te bestellen.