Bent u al klaar voor het nieuwe seizoen...?

De eerste lente-achtige dagen hebben we achter de rug. Veel boot eigenaren schrikken dan wakker. ..."oh ja, de boot moet nog klaar..." Traditiegetrouw worden de bootservice-bedrijven deze maanden overspoelt met aanvragen. Altijd leidt dit weer tot wachttijden en teleurstellingen. Regel dus tijdig het nodige onderhoud aan uw boot. Op tijd vaarklaar is immers een ontspannen begin van het vaarseizoen.

Botenwacht Motorservice:
Vraag makkelijk en snel online uw motorservice aan. Botenwacht werkt met vaste pakketten en vaste tarieven. Zo weet u vooraf precies wat een servicebeurt kost. Samen met onze landelijke steunpunten zijn wij u graag op locatie van dienst.

Klik hier voor alle informatie en uw aanvraag


BootcleaningBotenwacht Bootcleaning:
Zeker met bootcleaning is tijdig reserveren van belang. Het weer is vaak een onzekere factor in deze maanden waardoor opdrachten nog wel eens doorschuiven. Botenwacht werkt met vaste pakketten. Calculeer makkelijk online wat laten poetsen u kost.

Klik hier voor alle informatie en uw aanvraag


Botenwacht Tankcleaning:
Het tijdig onderhouden van uw dieseltank is tegenwoordig net zo belangrijk als onderhoud aan de motor. Vergomming en de gevreesde dieselbacterie liggen op de loer. Voorkom uitval en motorschade. Begin het seizoen met een schone tank.

Klik hier voor alle informatie en uw aanvraag